Civilization VI'dan Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

03.06.2016 16:01 Gazali Çetinkaya

   Duyurusu yaklaşık bir ay önce video eşliğinde yapılan Civilization VI için 2K ve Firaxis Games tarafından 3 adet yeni ekran görüntüsü paylaşıldı.
 
   Önceki oyunlarına göre daha geniş ve daha büyük olarak karşımıza çıkacağı söylenen Civilization VI; geliştirilmiş diplomasi sistemi, yenilenmiş multiplayer modları, yeni keşfedilecek bölgeler ve Taş Devri‘nden başlayıp Bilgi Çağı‘na uzanan soluksuz bir yolculuk getirecek. 
 
   21 Ekim 2016 tarihinde PC oyuncularına sunulacak Civilization VI için yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Civilization VI Platformlar: PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 6 Dk önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 1 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 1 Saat önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 2 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler