Çizgi film tarzı platform oyunu Planet of Lana bu ay sonu geliyor

07.05.2023 15:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Thunderful ve geliştirici Wishfully, bulmaca platform oyunu Planet of Lana'nın 23 Mayıs'ta Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun ayrıca Xbox Game Pass'te de mevcut olacak.
 
Oyun hakkında ekipten açıklama geldi
 
 
 
Wishfully yönetmeni Adam Stjarnljus bir basın açıklamasında oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda şunları söyledi: "Planet of Lana'nın 23 Mayıs'ta PC ve Xbox'a geleceğini nihayet duyurduğumuz için çok mutluyuz. Birkaç yıldır oyunumuza sevgi ve destek gösteren herkese teşekkür ederiz. Sizlere bu macerayı sunmak için çok çalıştık. Bu oyunu deneyimlemenizi sabırsızlıkla bekliyoruz.” 
 
Genç bir kızı kontrol edeceğimiz oyunda sadık arkadaşımızla beraber farklı farklı bölgelere doğru adım atacak ve her bölgenin kendine ait platform zorlukları bulunacak. Oyunda robotların ve beklenmedik yaratıkların bulunduğu bir yolculuğa çıkacak, renkli bir atmosfer bizlere aktarılacak ve çeşitli bulmacaları çözmeye başlayacağız. Bilim kurgu temasını işleyen oyunda sinematik bir yapı da yer alacak. 
 
Planet of Lana çıkış günü fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Planet of Lana Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 2 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 6 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler