‘Çizgisel Olmayan RPG’ Dark Envoy PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

06.08.2019 18:17 Gazali Çetinkaya

 
Tower of Time geliştiricisi Event Horizon, Dark Envoy'u PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu. 2020'nin sonlarında çıkacak.
 
Event Horizon tarafından belirtilene göre oyun Divinity serisi, XCOM, FTL, Mass Effect ve Dragon Age gibi oyunlardan esinlenen; serbest dünya keşfi ile sıra tabanlı taktiksel stratejik savaşları birleştiren çizgisel olmayan bir rol yapma oyunu.
 
Oyuncular zeplinini kullanarak oyunun dünyasındaki efsanevi bölgelere ve zindanlara ulaşabilecek. Dünya haritası oyun içi zamana göre ayarlandığı için oyuncuların nereye gideceğini akıllıca seçmesi gerekecek. Yerler rastgele respawn olur ve seyahat etmek sizin ve grubunuz için gittikçe zorlaşır.
 
Oyun hakkında daha fazla bilgiye ve oyun içi ekran görüntülerine Steam sayfası üzerinden göz atabilirsiniz.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Envoy Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Event Horizon Dağıtıcısı: Event Horizon Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 2 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 4 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler