Clive Barker'ın Books of Blood Kitap Serisinden Uyarlanan Filmden Fragman Paylaşıldı

23.09.2020 15:23 Özgür Eroğlu

 
 
Korku edebiyatının en önemli isimlerinden biri olan Clive Barker'ın toplamda 6 kitaptan oluşan Books of Blood serisinin film uyarlamasından yeni bir fragman paylaşıldı.

Film 7 Ekim'de Hulu'da yayınlanacak. 1984 ve 1985 yılları arasında yayınlanan kitaplardan uyarlanan film, 3 farklı hikayeye odaklanacak ve bu 3 farklı hikaye tek bir filmde bulunacak.

Filmin yönetmenliğini Star Trek'te yazarlık yapan Brannon Braga üstlenecek. Senaryoyu ise Brannon Braga ve Adam Simon yazıyor. Oyuncu kadrosunda ise Britt Robertson, Anna Friel, Rafi Gavron, Yul Vazquez ve Saad Siddiqui bulunuyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler