CoD: Advanced Warfare, Black Friday Haftasında İngiltere'nin Lideri Oldu

01.12.2014 13:09 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi yabancı ülkelerde şu sıralar Black Friday çılgınlığı sürmekte. Mağazaların büyük indirimler uyguladığı, tüketicilerin de çılgınlar gibi alışveriş yaptığı dönemde İngiltere'nin en çok satanları listelendi.
 
    Yayınlanan raporlara göre bu önemli haftada en çok satılan oyun Call of Duty: Advanced Warfare oldu. Haftanın çıkış oyunlarından Pokemon Omega Ruby & Alpha Sapphire ilk 10'da kendine yer bulurken, ikili önemli bir başarıyı elde etti. Yapılan açıklamaya göre yeni Pokemon oyunları, Pokemon Black & White'ı da geçerek İngiltere'de en iyi çıkış yapan Pokemon oyunları oldu. 
 
    Öte yandan ilk 10 listesinden Super Smash Bros. düşerken, indirim ve promosyonlarla beraber iki sürpriz ismin katıldığını görüyoruz. Promosyonlardan dolayı Assassin's Creed IV: Black Flag'in satışları %353, Driveclub'ın satışları da %999 artarak ilk 10'da kendilerine yer bulmuş.
 
Yayınlanan liste şöyle,
 
1. Call of Duty: Advanced Warfare
2. FIFA 15
3. Grand Theft Auto 5

4. Far Cry 4
5. Assassin's Creed Unity
6. Pokemon Omega Ruby
7. Pokemon Alpha Sapphire
8. Driveclub
9. Assassin's Creed IV: Black Flag
10. Minecraft Xbox Edition

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 5 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 6 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 7 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler