CoD: Advanced Warfare, Mart Ayına Kadar PS3 ve PS4'te Cross Buy Destekleyecek

08.10.2014 02:18 Samet Konuksal


    Daha önce Destiny'de nesil yükseltme imkanı sunan Activision, bu anlayışını Call of Duty: Advanced Warfare'da da gösteriyor. Henüz PS4 satın almamış fakat planlar yapan PS3 sahiplerine Activision tarafından sevindirici bir haber geldi.
 
    Yapılan açıklamalara göre Call of Duty: Advanced Warfare, PS3 ile PS4 arasında 31 Mart 2015 tarihine kadar Cross Buy destekleyen bir oyun olacak. Yani 31 Mart tarihine kadar oyunun bir sürümünü PSN hesabınıza eklerseniz, her iki sürüme de ulaşmış olacaksınız. 
 
    Şimdilik firmadan Xbox cephesiyle ilgili bir açıklama gelmiş değil. Ancak bu haberin de PlayStation Blog'u üzerinden yayınlandığını belirtelim. Yani firmanın Xbox 360 ve Xbox One oyuncuları için de böyle bir planı olabilir. Zira Destiny'de her iki konsol ailesi için de böyle imkan sunulmuştu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 3 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 4 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 5 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler