CoD: Advanced Warfare ile Capture the Flag Modu Geri Dönüyor

23.06.2014 12:48 Tunahan Başol


     E3'te gösterilen videosuyla serinin hayranlarını heyecanlandıran Call of Duty: Advanced Warfare hakkında bazı küçük bilgiler ortaya çıktı. Bu bilgilerin kaynağı ise oyunun geliştiricisi Sledgehammer Games'in kurucularından Micheal Condrey'in twitter hesabı.
 
     OpTicBigTymeR adlı YouTube kanalının sahibi Will Johnson'a oyunu deneme şansı sunulnmuş ve o da geliştirici ekibe twitter üzerinden teşekkürlerini iletmiş. Bu tweet'i karşılıksız bırakmayan Condrey, aslında bizi ilgilendiren kısmı paylaşmış.
 
    Aşağıdaki görselde görebileceğiniz üzere Advanced Warfare ile Capture the Flag modu geri dönüyor. Ghosts'da kaldırılan bu mod aslında benzeri olan Blitz ile değiştirilmişti. Ayrıca yeni oyunda takım adlarının Atlas ve Sentinel olarak belirlendiği de görülüyor.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 3 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 4 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 5 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler