CoD: Advanced Warfare'in Yeni Nesil Konsollardaki Teknik Analizi Yapıldı

03.11.2014 23:58 Samet Konuksal


    Gün itibariyle piyasa çıkışını yapan Call of Duty: Advanced Warfare, grafiksel olarak seriye olumlu geliştirmeler getirmişti. Digital Foundry de Sledgehammer Games'in yeni nesil oyunu için bir teknik analiz yayınladı. 
 
    Bildiğiniz gibi Call of Duty: Advanced Warfare'ın PS4 sürümü 1080p çözünürlükte modellemeler sunarken, Xbox One sürümünde bu çözünürlükte değişiklik gösteriyordu. Sahne yoğunluğuna göre 1360x1080 çözünürlükten, 1920x1080 çözünürlüğe kadar değişiklik gösteren modellemelere sahip oyunun Xbox One sürümünün daha akıcı olduğu ortaya çıktı.
 
    Digital Foundry'nin yaptığı teste göre Call of Duty: Advanced Warfare'ın PS4 sürümü normal sahnelerde 50-60 FPS arası akıcılık gösterirken, bazı sahnelerde bu değer 40 FPS'ye kadar düşüyor. Oyunun Xbox One sürümü ise rakibine nazaran daha akıcı bir sunum ortaya koyuyor. Ancak burada her iki konsolun da aynı çözünürlük değerlerine sahip olmadığını yeniden hatırlatalım. 
 
     Senaryo modunda durum böyleyken, oyunun Xbox One sürümünün multiplayer modunda değişken çözünürlüklerin yerine sabit olarak 1360x1080 çözünürlük modellemelerinin kullanıldığı belirtiliyor. Oyunun senaryo modundan alınan teknik karşılaştırma videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler