CoD: Black Ops 3'ün 40'lı Yıllarda Geçen Zombi Modundan Yeni Bir Video

13.10.2015 00:15 Ömür Gencer


      Bildiğiniz gibi Call of Duty: Black Ops 3'ün zombi modu oyunun senaryo modundan oldukça uzak bir temada. 1940'larda geçen bu moda ait yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı. Videoda oyunun zombi modunda karşımıza çıkacak birbirinden kötü karakterleri tanıtılıyor.
 
       Zombi modunda karşımıza çıkacak bu dört karakter Ron Perlman, Jeff Goldblum, Heather Graham ve Neal McDonough aktörleri tarafından canlandırılmakta. Karakterlerimiz yaptıkları kötülüklerin cezasını çekmek için zombilerin ve "aklın almayacağı kötülüklerin" kol gezdiği bir evrene gönderiliyor.
 
       Mod hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için Call of Duty: Black Ops 3'ün 6 Kasım'daki çıkışını beklememiz gerekiyor. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler