CoD: Black Ops - PS3 vs X360 Karşılaştırması

09.11.2010 19:08 Levent Polater

 
 
 
    Geldik çattık yine bir görüntü karşılaştırma haberine, ancak bu sefer ki biraz daha özel. Şu anda tüm dünyada FPS kategorisinde online olarak en çok oynanan oyun serisi olan Call of Duty'nin son halkası, Call of Duty: Black Ops karşılaştırılıyor.
 
    Xbox 360 ve Playstation 3 görüntülerinin karşılaştırıldığı Call of Duty Black Ops görüntülerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bazı görüntülerde fare imlecini üstüne getirdiğinizde platform değişirken bazılarında ise görüntünün ortasındaki çizgiyi sağa ve sola kaydırarak platform arası farkları yakından görebilmeniz sağlanmış.
 
    Lens of Truth sitesinin ortaya çıkardığı görüntü karşılaştırması platform arası farkları görmemiz açısından harika olmuş.
 
     Call of Duty: Black Ops - Xbox 360 vs Playstation 3 Ekran Görüntüsü Karşılaştırma Linki
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 101 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler