CoD: Black Ops'tan Multiplayer Oynanış Videosu

22.10.2010 14:46 Ersin Kılıç


     Ön sipariş satışları ile şimdiden milyonlar satan Call of Duty: Black Ops'un çıkış tarihine çok kısa bir süre kaldı. 9 Kasım'da çıkışını yapacak olan oyun için yeni oynanış videoları da gelmeye devam ediyor.
 
     Oyunun bugün ortaya çıkan yeni oynanış videosunda multiplayer modlarından Gun Game moduna yer verilmiş. Bu oyun moduna tek bir tabanca ile başlayan oyuncular, rakiplerini öldürdükçe yeni silahların sahibi oluyor. örneğin tabanca ile başladığınızda ilk rakibi öldürüşünüzde ikili tabanca, ikinci rakibi öldürdüğünüzde ise pompalı tüfek kullanıyorsunuz.
 
     Kısacası ard arda öldürme sayınıza göre daha etkili silahları kullanıyorsunuz. Gun Game modundan çekilen bu oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=1774]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler