CoD: Black Ops'un Müzikleri de Satışa Çıkıyor

04.11.2010 15:46 Gökhan Yılmaz

 
     Activision, Call of Duty: Black Ops'un çıkışı ile birlikte oyunun müziklerini de satışa sunacağını açıkladı. Black Ops'un müziklerini daha önce Call of Duty: World at War'un da müziklerini yapmış olan Sean Murray hazırladı.
 
     Bildiğiniz gibi Call of Duty serisi müzikleri konusunda da oldukça başarılı bir seri. Önceki oyun olan Modern Warfare 2'nin müziklerini Hollywood'un en başarılı müzik yapımcılarından biri olan Hans Zimmer hazırlamıştı. Treyarch, anlaşılan World at War'da Sean Murray'den memnun kalmış ki yeni oyunda tekrar bizlere eşlik etmesini istemiş.
 
     30 parçalık Soundtrack albümü sadece dijital olarak satışa sunulacak ve iTunes gibi popüler müzik noktalarından satın alınabilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler