CoD: Black Ops'un Yeni Haritası Tanıtıldı

13.10.2010 02:48 Gökhan Yılmaz

 
     Call of Duty: Black Ops'un multiplayer haritalarından biri olan Jungle bugün ilk kez oyunculara tanıtıldı. Tanıtımı Treyarch'taki yapım ekibinin başı Mark Lamia yaptı. G4TV için kamera karşısına geçen yapımcı haritanın görüntüleri eşliğinde detaylardan bahsetti.
 
     Jungle, Vietnam'da bulunan bir harita. Oldukça büyük olan harita pek çok farklı alandan oluşuyor. Tapınaklar, sniperlara uygun gözcü kuleleri, sarmaşıklar ve bunun gibi zengin içerikleri nedeniyle Black Ops'un en popüler haritalarından bir olmaya aday gözüküyor. Özellikle yapısı nedeniyle daha önce Modern Warfare 2'de pek göremediğimiz bir çeşitlilik sunuyor. Haritanın dikey olarak genişlik gösterdiğini fark edeceksiniz. Zaten bu nedenle yapımcıya göre de keskin nişancılık yapacakların seveceği haritalardan biri olacak. Belirttiğim gibi içerdiği pek çok farklı yapıdaki alanlar sayesinde her türden oyunun bazı bölgelerde avantajları bulunacak.
 
     Ve son olarak Jungle'ın tüm multiplayer oyun modlarını destekleyeceğini belirteyim. Oyunculara ilk kez tanıtılan yeni haritanın videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.






İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Baldur’s Gate 3 Geliştiricisi Larian Studios Yeni Stüdyo Kurdu 16 Dk önce Kingdom Hearts Serisi Steam'e Geliyor 1 Saat önce The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler