CoD: Elite Beta Kayıtları 2.8 Milyona Ulaştı

Peki siz betaya kaydoldunuz mu?
15.07.2011 21:16 Levent Polater

 
    Activision, Call of Duty: Elite betasına kayıt olanların şu anda 2.8 milyona ulaştığını duyurdu. Herkese açık olan beta için üyelerin sayısı her geçen gün artıyor.
 
    Dün start vuruşunu da yapan Beta, oyunseverlere hizmeti Call of Duty: Black Ops'ta deneme şansı veriyor. Activision'ın esas amacı ise servisin Modern Warfare 3'te kullanılmasını sağlamak.

    Activision'ın açıklamalarına göre 30 milyon hayran kitlesine sahip olan Call of Duty'nin, Elite beta kayıtları bu kitlenin %10'unu kapsıyormuş. İster bedava ister, premium üyelik ile kaydolanabilecek. Bu arada Elite betası için üyeliklerin ne kadar hızlı olduğunu göstermek adına hizmetin 16 Haziran'da 2 milyon üyeye ulaştığını gösterebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 4 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 4 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 5 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 6 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler