CoD: Ghost Ön Siparişleri Kötü Gidiyor

04.08.2013 15:18 Samet Konuksal


    Yeni nesil konsollara geçiş döneminde oyunlar da büyük bir risk içerisinde. Her ne kadar GTA serisinin yapımcısından, "Yeni nesil konsollar bizi etkilemez." sözlerini duysak da, oyun sektörünün en önemli serilerinden Call of Duty adına olumsuz bir gelişme yaşandı. Belirtilenlere göre yeni nesil konsollar, Ghosts'un ön siparişlerini kötü yönde etkiledi.
 
    Belirtilenlere göre Call of Duty: Ghosts'un ön siparişleri, bir önceki oyuna göre kötü gidiyor. Activision'un CEO'su Eric Hirshberg yaptığı açıklamalarda yeni nesil konsolları suçladı. Hirshberg'e göre, gün geçtikçe hem oyun, hem de DLC satışları artan serinin ön siparişlerinin azalmasının tek nedeni bu olmalı.
 
Tüm bunlara rağmen Ghosts'un ön siparişlerinin bir önceki yeni alt seri Black Ops'a oranla iki kat daha fazla olduğu belirtilmiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 56 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler