CoD: Ghosts Yaması XOne'ın Performansını Düşürdü

07.02.2014 16:54 Alkan Adakaner


    Yamalar her ne kadar hataların çözümünün yanı sıra performans artışı sağlanması için yapılsalar da Call of Duty: Ghosts'un Xbox One yamasında durum farklı oldu. Oyunun Onslaught DLC'sine eşlik eden yama performans düşüşlerine sebep oluyor.
 
    Bu yama sonrasnda multiplayer bölümde Stonehaven haritasında fps oranının 60'tan 46'ye kadar düştüğü grülüyormuş. Özellikle kalenin yıkılması sırasında önemli düşüşler yaşandığını belirtiliyor. Özellikle sniper ile bakınca fps oranı neredeyse 30'a kadar düşüyormuş. Anlaşılan geliştiriciler performansı arttıracaklarına düşürmüşler.
 
     Diğer taraftan yeni haritalarda fps düşüşler ise Stonehaven'a göre çok daha küçük seviyelerdeymiş. Ne diyelim buradaki sorunları sebebi Xbox One değil, geliştiriciler gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 13 Dk önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 15 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 44 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler