CoD: Ghosts'a XOne'da Çözünürlük Yaması Gelebilir

08.11.2013 01:16 Alkan Adakaner


     Call of Duty: Ghosts'un Playstation 4 sürümü 1080p'de çalışırken Xbox One sürümünün ise 720 olduğu açıklanmıştı. Tabi bu durum aslında garipti, çünkü Call of Duty: Ghosts'un grafikleri öyle ahım şahım değildi.
 
     Mark Rubin'in açıklamalarına göre Call of Duty: Ghosts'un Xbox One sürümüne bir yama gelebilir; fakat bunun ne zamansal olarak, ne de donanımsal olarak mümkün olup olmadığından emin değilmiş. Rubin şu an oyunun içerikleri veya network konularına odaklandıklarını belirtiyor.
 
    Geliştiricilerin böyle bir konuda emin olamamaları Xbox One'ın donanımsal özelliklerini tam olarak çözemedikleri olarak da yorumlanabilir. Açıkçası Xbox One ne kadar güçlü bilemiyoruz, ama Call of Duty: Ghosts gibi grafikleri öyle çok üst düzey olmayan bir oyunu da 1080p ve 60 fps hızda çalıştırması bizce çok zor olmasa gerek.
 
    PC oyuncuları da oyundaki ani fps düşüşlerinden yakındıklarına göre geliştiriciler oyunu her platforma iyi bir şekilde optimize edememişler gibi görünüyor. Bakalım oyunun Xbox One sürümü için çözünürlük yaması gelecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler