CoD: Ghosts'ta İki Nesil Arasında Ne Fark Var?

19.08.2013 22:31 Alkan Adakaner


    Call of Duty: Ghosts bildiğiniz gibi bu neslin yanı sıra yeni nesil için de piyasaya çıkıyor. Zaten geliştiriciler de bol bol yeni nesil sürüme ait videolar yayınlıyorlar. Şu an için bu nesle ait video yayınlanmış değil.
 
     Oyunun yapımcı koltuğunda oturan isimlerden Mark Rubin'in açıklamasına göre yeni nesil konsollarda dinamik ışıklandırma ve geometri farkı olacak. Geometriden kasıt ise örneğin şimdiki nesilde düz bir zeminde yürürken, yeni nesilde yerdeki girinti ve çıkıntılar kendini belli edecek.
 
     Bunların yanında karakterlerin de yeni nesilde çok daha iyi görüneceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Buna karşın oyunun grafiklerinden memnun olmayan oyuncuların sayısı hiç de az değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Dk önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 22 Dk önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler