CoD: Ghosts'un PC Grafikleri Yeni Nesilden İyi

16.08.2013 18:13 Alkan Adakaner


     Call of Duty: Modern Warfare ile birlikte oyunun PC sürümünün grafiksel olarak Xbox 360 ve Playstation 3 sürümlerinden çok da farklı olmadığını görüyorduk; çünkü konsollar ve PC grafik motorunun özelliklerini benzer şekilde kullanıyorlardı. Activision bu defa durumu değiştireceğini iddia ediyor. Call of Duty: Ghosts'un yapımcı koltuğunda oturan isimlerden Mark Rubin'in açıklamaları PC oyuncularını sevindirecek cinsten:
 
     "PC bu defa serinin önceki oyunlarından farklı bir yol izleyecek. Artık, PC kendi öz bileşenlerine (oyun motorunu kastederek) sahip. CoD: Ghosts serinin şu ana kadar yaptığımız bütün oyunlarından daha iyi gözükecek."
 
    "Kaplamalar açısından bakacak olursak, PC'ler yeni nesil konsollardan birçok durumda daha yüksek modeller kullanıyorlar."
 
    Bakalım Call of Duty: Ghosts ciddi değişikiklere uğrayan oyun motoruyla (tamamen yeni bir oyun motoru değil) grafiksel konuda PC ve konsollar kullanıcılarını ne kadar etkileyecek?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 6 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 7 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 8 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler