CoD: Ghosts'un PC Grafikleri Yeni Nesilden İyi

16.08.2013 18:13 Alkan Adakaner


     Call of Duty: Modern Warfare ile birlikte oyunun PC sürümünün grafiksel olarak Xbox 360 ve Playstation 3 sürümlerinden çok da farklı olmadığını görüyorduk; çünkü konsollar ve PC grafik motorunun özelliklerini benzer şekilde kullanıyorlardı. Activision bu defa durumu değiştireceğini iddia ediyor. Call of Duty: Ghosts'un yapımcı koltuğunda oturan isimlerden Mark Rubin'in açıklamaları PC oyuncularını sevindirecek cinsten:
 
     "PC bu defa serinin önceki oyunlarından farklı bir yol izleyecek. Artık, PC kendi öz bileşenlerine (oyun motorunu kastederek) sahip. CoD: Ghosts serinin şu ana kadar yaptığımız bütün oyunlarından daha iyi gözükecek."
 
    "Kaplamalar açısından bakacak olursak, PC'ler yeni nesil konsollardan birçok durumda daha yüksek modeller kullanıyorlar."
 
    Bakalım Call of Duty: Ghosts ciddi değişikiklere uğrayan oyun motoruyla (tamamen yeni bir oyun motoru değil) grafiksel konuda PC ve konsollar kullanıcılarını ne kadar etkileyecek?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler