CoD: Ghosts'un PS4 Sürümü için 49 GB Yer Gerekli

25.10.2013 11:03 Alkan Adakaner


     Call of Duty: Ghosts'un PC sürümü için Activision'ın 40 GB'lık yer istediğini biliyoruz. Anlaşılan Playstation 4'te daha fazla yere ihtiyacımız olacak. İspanya'daki bir mağazada bulunan oyunun kapağının arkasında en az 49 GB'lık yere ihtiyacımız olduğu söyleniyor.
 
    Bundan kastın oyunun boyutu olduğuna şüphe yok, ama neden oyunun disk sürümünde neden böyle bir ifade yer alıyor? 49 GB'lık boş yer PSN sürümü için anlaşılabilir, ama kutulu sürümde böyle bir ifadenin olması garip. Oyunu disk üzerinden oynarken muhtemelen 49 GB'a ihtiyaç duymayacağız, buna karşın oyunu konsola yüklediğimizde ise bu alana ihtiyaç duyacağız gibi görünüyor.
 
    Playstation 4'ün 500 GB'lık dahili hard diskle geleceğini belirtelim. Oyunları konsolun dahili hard diskine yükleyebileceğiz, ama oyun oynarken diskin konsolun içinde durması şart.


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler