CoD Serisinin Yaratıcısından Activision'a Gönderme

30.06.2011 16:10 Gökhan Yılmaz

     Activision, EA ile FPS kavgası yapadursun, Modern Warfare 2 ile patlak veren Infinity Ward krizi hâlâ unutulmuş değil. Modern Warfare 2'nin satış rekorları kırdığı dönemde patlak veren ve yapım ekibinin başındaki isimlerle birlikte büyük bir yapımcı göçüne neden olan krizin mahkemesi bugün bile devam ediyor. Hatırlarsanız Infinity Ward'dan ayrılmak zorunda kalan Jason West ve Vince Zampella, beraberlerinde pek çok çalışanı da götürerek Respawn Entertainment'i kurmuşlardı (EA'in yardımıyla).
 
     Bugün geliştirdikleri yeni oyunla ilgili ilk bulanık görüntüler ortaya çıkarken yapımcının web sitesi de yenilenmişti. Yeni stüdyonun patronu olan Jason West'in sitedeki biyografisi görenleri güldürmeyi başarıyor.
 
     Adeta bir Hall of Fame'e dönüşen önceki projeler listesinden sonra, biyografide "Yapılacaklar" listesine yer verilmiş. Bu liste şu şekilde:
 
 - Pijamalarla ata bin. (Yapıldı)
 - 90 puan almış bir oyuna kod yazmış ol. (Yapıldı)
 - 90+ puanlar almış multi milyarlık bir oyun serisi geliştirirken, dünyanın en iyi stüdyosunu yönet. (Yapıldı)
 - Parasını al. (Yapılmadı!)
 - Dünyadaki en iyi stüdyoyu yöneterek yeni oynanış tecrübeleri sunacak bir oyun geliştir. (Yapılmadı!)
 
      Görüldüğü üzere West oldukça hırslı bir şekilde dönmeye hazırlanıyor. FPS tarihinin en çok para getiren yapımlarına imza atan yapımcı, bakalım Respawn Entertainment ile nasıl bir iş çıkaracak (Yeni projeden ek bilgiler).
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 4 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 5 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler