Cod: Black Ops, 2010'un En Çok Oynanan Oyunu

Call of Duty: Black Ops verileri sadece Xbox Live'e göre verilmiştir.
03.02.2011 11:25 Levent Polater

 
    Major Nelson'ın paylaştığı en son bilgilere göre Call of Duty: Black Ops, 2010'da Xbox Live'in en çok oynanan oyunuymuş. İşin ilginç kısmı ise oyunun 2010'un sonlarına doğru Kasım ayında çıkarak bu başarıyı elde etmesi.
 
     Treyarch'ın FPS'si Halo: Reach ve Red Dead Redemption gibi sıkı rakiplerini geçmiş. 2010'un en çok oynanan oyunları sıralamasında bu saydığım oyunların dışında şu yapımlar ilk onda bulunuyor:

     "Fable III, Battlefield: Bad Company 2, Medal of Honor, Mass Effect 2, FIFA 11, Fallout: New Vegas ve BioShock 2"
 
     Dead Rising 2: Case Zero ve Baby Maker Extreme ise sırasıyla en çok oynanan Xbox Live Arcade ve Indie oyunu olmuşlar. Call of Duty: Black Ops, başarısını bu istatistik ile pekiştirmiş oldu diyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu Pax Dei'nin Çıkış Tarihi Açıklandı 26 Dk önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 2. Hafta Başlıyor! 1 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Genişletilmiş Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Luigi’s Mansion 2 HD İçin Oynanışa Genel Bakış Fragmanı Geldi 2 Saat önce YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvası Başladı! 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler