Codemasters Bundan Sonra Sadece Yarış Oyunlarına Odaklanacak

25.11.2015 23:32 Ömür Gencer


     Geçtiğimiz saatlerde pek çok Codemasters oyununun Humble'da kampanya dahilinde olduğunu sizlere aktarmıştık. Firma, bu kez gelecekte çıkaracağı oyunlar hakkında bir açıklama yaptı.
 
     Firma, bundan sonra yarış oyunlarına odaklanacağını ve mobil platforma kart oyunu geliştiren Malta stüdyosunu kapatacağını duyurdu. Belirtilene göre ne bu mobil kart oyunu satış beklentilerini karşılayabilmiş ne de yeni Overlord oyunu Overlord Fellowship of Evil. Codemasters, açıklamasında her ne kadar farklı türleri keşfetseler de firmanın kalbinin yarış türünde olduğunu dile getirdi ve şöyle devam etti: "Dirt Rally'nin Erken Erişim sürecindeki başarısı inanılmaz düzeyde. F1 2015 de pek çok bölgede birinci sıraya yerleşti." 
 
      Codemasters, şu sıralar Dirt: Rally'yi geliştirmeye devam ederken aynı zamanda mobil platforma Micro Machines adlı yarış oyununu geliştirmekte. Firmanın yapımları hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dirt: Rally Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 21 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler