Codemasters, Grid 3'ü Geliştiriyor Gibi Görünüyor

Grid 2 bazı yönlerden beklentileri karşılayamamıştı
04.11.2013 14:31 Alkan Adakaner


     İlk Grid oyunu büyük beğeni toplamıştı, ama Codemasters çoğu araba yarışı hayranına Grid 2'de istediklerini verememişti. Buna karşın geliştirici firmanın Grid serisinden vazgeçme gibi bir niyeti yok. Grid serisinin yeni oyunu yolda gibi görünüyor.
 
    Codemasters'tan yapılan açıklamada yeni yarış oyunlarının testlerine katılacak oyuncular arandığı söyleniyor. Üstelik teste katılmak isteyenlerden Grid 2 hakkındaki düşüncelerini yazmaları da isteniyor. Bu da doğal olarak Grid 3 üzerinde çalıştıklarını düşünmemizi sağlıyor.
 
    Eğer Grid 3 üzerinde çalışılıyorsa muhtemelen yeni nesil konsollar için geliştiriliyordur. Zaten oyunun 1 yıldan önce çıkması da oldukça zor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grid 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 31 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler