Coffee Stain Studios'un Yeni Oyunu "A Story About My Uncle" 28 Mayıs'ta Çıkıyor

12.05.2014 15:30 Ömür Gencer


      Coffee Stain Studios, çılgın keçi simülasyonu Goat Simulator'la beklenmeyen bir başarı elde etti. Öyle ki, yapımcı geçtiğimiz günlerde oyunun korsan olarak en çok indirilen ikinci oyun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirmişti. Peki firmanın bir sonraki oyununun oldukça etkileyici bir hikayeye sahip olacağını söylesem inanır mıydınız?
 
     Coffee Stain Studios'un yeni oyunu "A Story About My Uncle" FPS türünde bir platform oyunu. Oyunda amcasını ararken kendini hayal bile edemeyeceği dünyada bulan bir çocuğu yöneteceğiz. Oyunda ilerlerken bir çeşit kanca görevi gören ve çok yükseklere zıplamamıza yarayan alet gibi amcamızın buluşlarından sıkça yararlanacağız. A Story About My Uncle hiç şiddet içermeyen, hikayeye ve atmosfere yoğunlaşmış bir oyun olacak.
 
     Bu ilginç yapım, 28 Mayıs'ta Steam üzerinden oyuncularla buluşacak. Bugün yayınlanan resmi oynanış videosunu aşağıdan izleyerek oyun hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
A Story About My Uncle Platformlar: PC Geliştirici: Coffee Stain Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler