Goat Simulator'ın Yapımcısı Oyunun Korsan Olarak İndirilme Rakamından Oldukça Memnun

11.05.2014 14:33 Ömür Gencer


     Oyun tarihinin en çılgın yapımlarından olan keçi simülasyonu Goat Simulator, korsan olarak en çok indirilen ikinci oyun durumunda ve işin ilginç yanı oyunun yapımcısı bu durumdan oldukça memnun.
 
     Coffee Stains Studios'un CEO'su Anton Westbergh oyunun bu başarısını (!) şu sözlerle açıklıyor:
 
     "Gördünüz mü bilmiyorum fakat The Pirate Bay'de en çok indirilen oyun Minecraft. Goat Simulator de ikinci sırada. Bu harika bir durum. Bence bu bir çeşit başarı. İlk tepkim 'yaşasın The Pirate Bay'de üst sıralardayız!' olmuştu. Oyunun çıkışından geçtiğimiz haftaya kadar üst sıradaydık. Bunun tam olarak kaç kopyaya denk geldiğini bilmiyorum ama kesinlikle yüksek bir rakam. Bu durumu oyuna olan ilginin ne kadar büyük olduğunu gösteren bir şey olarak görüyoruz. Korsan hakkında endişeli olduğumuzu söyleyemem. Oyunu korsan olarak indiren herkesin er ya da geç oyunu satın alacağını umuyoruz. Tabii ki insanları korsana teşvik etmiyoruz fakat korsan olarak indirenleri ilk başta oyunu satın almayan oyuncular olarak görüyoruz."
 
     Bardağın dolu tarafını gören Westbergh, The Pirate Bay'de bulunmayacak birçok yeniliğin oyuna bu ay içinde ekleneceğini belirtiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Goat Simulator Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Coffee Stain Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler