Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly'ın Konsol Sürümleri Onaylandı

07.10.2021 11:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Chorus Worldwide ve geliştirici Toge Productions, Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly'ın daha önce duyurulan PC (Steam) sürümüyle birlikte 2022'de PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
 
İnsanların birbirinden koptuğu bir zamanda Coffee Talk, bir fincan sıcak içecekle yeniden etkileşim kurabileceğimiz bir yerdir.

Gecenin geç saatlerinde kahve dükkanını ziyaret etmenin ve sıcak kahve eşliğinde arkadaşlarınızla vakit geçirmenin zamanı geldi. Siz bir baristasınız. Müşterileriniz her zaman insan olmayabilir. Onların hikayelerini dinleyin ve bir fincan sıcak kahve ile kalplerine dokunun.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1663220/Coffee_Talk_Episode_2_Hibiscus__Butterfly/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly Platformlar: PC Geliştirici: Toge Productions Dağıtıcısı: Chorus Worldwide Tür: hikaye anlatımı odaklı oyun Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler