Coffee Talk'un İkinci Bölümü Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı

18.01.2023 14:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Chorus Worldwide ve geliştirici Toge Productions, Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly'ın 20 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Çok sevilen kahve yapma ve diyalog temelli simülasyon oyununun ikinci bölümünde müşteriler ile tekrardan buluşacağız. Bu ikinci bölümde kahve yapmak için kahve makinesinin tozunu alacak ve çeşitli karakterler ile diyaloglara gireceğiz.
 
Oyunun şu anda bir demosu mevcut
 
 
 
Oyunun ikinci bölümü Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly'ın Steam platformu üzerinde şu anda bir demosu bulunuyor. Merak edenler ve oyunun bir kısmını oynamak isteyenler bu demoyu indirebilir ve oyunu deneyimleyebilir. 
 
Coffe Talk'un ikinci bölümünde ilk oyunda olduğu gibi kahve dükkanımızı işletmeye koyulacak ve müşterilere en iyi kahveyi sunmaya çalışacağız. Kahve kokusu eşliğinde çeşitli müşteriler ile konuşabilecek ve yeni arkadaşlar edinebileceğiz. Oyunda bir barista olarak işe koyulacak ve çeşitli karakterler ile karşılaşabileceğiz. 
 
Çeşitli ırkların yer aldığı bu oyunda müşterilerin hikayelerini dinleyebilecek ve daha fazlasını yapabileceğiz. 
 
Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly Platformlar: PC Geliştirici: Toge Productions Dağıtıcısı: Chorus Worldwide Tür: hikaye anlatımı odaklı oyun Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 1 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler