Collin Farrel'ın The Batman Fragmanında Bulunduğu Onaylandı

25.08.2020 14:32 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi yeni Batman filmi üzerinde çalışılıyor ve geçtiğimiz gün de fragmanı yayınlandı. Fragmanda birçok karakteri gördük, ancak filmde olacağını bildiğimiz bir karakteri göremedik.
 
Batman'in önemli düşmanlarından Penguen karakterinin Collin Farrel'ın oyunculuğu ile birlikte filmde yer aldığını biliyoruz. İlk izleyişte sanırım kimse Penguen'in fragmanda olduğunu fark etmedi. Aslında fark edilecek gibi de değil. Ancak filmin makyaj sanatçısı Mike Marino, fragmanda Penguen'i Collin Farrel'ın oyunculuğu ile gördüğümüzü söyledi. Yukarıdaki görselde gördüğünüz kişi Penguen oluyor.
 
Neden bu kadar değiştirecekleri biri için Collin Farrel'ı seçtiklerini tam anlayamadım açıkçası. Fragmanda gördüğümüz karaktere direkt olarak benzeyen birçok başarılı oyuncu bulunuyor.
 
Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 1 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 1 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 2 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 3 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler