Continent of the Ninth'in Avrupa Tarihi Belli Oldu

2009 yılında çıkan C9, yine de MMO piyasasının grafik açısından güçlü isimlerinden.
23.12.2011 20:49 Samet Konuksal


     2009 yılında Kore'de yayınlanan MMO-RPG oyunu Continent of the Ninth'ın Avrupa'daki kullanıcılar tarafından da oynanabilecek olan Webzen sunucuları için en nihayetinde beta yolu gözüktü.
 
     Webzen tarafından yapılan açıklamalara göre, dövüş sistemi ve oynanışıyla MMO-RPG'lere yeni bir soluk getiren Continent of the Ninth(C9)'in beta süreci önümüzdeki Şubat ayında başlayacak.
 
     Şuanlık betaya kimlerin katılacağı veya beta kullanıcılarının nasıl seçileceği bilinmese de Webzen, oyunun Facebook sayfasını beğenen kullanıcıların betaya katılma şansının daha da artacağını belirtti.
 
     Webzen'in yayınladığı tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz;
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Continent of the Ninth Seal Platformlar: PC Geliştirici: Hangame Dağıtıcısı: Webzen Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler