Counter Strike: Global Offensive'de Bir Bıçak, 23.850 Dolara Satıldı

14.04.2014 10:22 Samet Konuksal


    Valve'ın son dönemde çıkardığı multiplayer odaklı oyunlarındaki anlayışı malumunuz. Firma oyun içinde bazı eşyaları sunuyor ancak bu eşyalar kesinlikle oynanışa etki etmiyor. Sadece oyun içerisindeki görünüşü değiştirme amacıyla düşürülen eşyaların birisi, dudak uçuklatan bir değer karşılığında alıcı buldu.
 
    Counter Strike: Global Offensive'da, StatTrak özelliğine sahip ve Factory New kalitesinde olan M9 Bayonet Crimson Web isimli bıçak, tam 23.850 dolara satıldı. Daha önce bir başka Valve oyunu DOTA 2'de eşya taşıyan özel bir Courier 38 bin dolara satılmıştı.
 
    Burada takas işlemini biraz daha açmak gerekirse, Steam'in resmi pazarında 300 dolardan fazla bir değere eşya satılmıyor. Steam pazarından yapılan işlemlerde Valve %15'lik komisyon alıyor. Ancak bu takas işlemi Steam dışında gerçekleştirildiği için Valve'ın bu takasta herhangi bir payı bulunmuyor. Tabii böyle bir bıçağı elde edebilmek için satın alınan kutu ve anahtarları saymazsak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler