Counter Strike'ın Yapımcısı Half Life 3 ve Left 4 Dead 3'ten Bahsetti

22.05.2014 14:26 Samet Konuksal


    Counter Strike modunun yapımcılarından Minh Le, üzerinde çalıştığı Counter Strike 2 projesinin iptal edilmesinin ardından Valve'dan ayrılmıştı. Daha sonra kendi başına Tactical Invention ismindeki bir FPS'de çalıştıktan sonra Rust'ın yapımcı ekibine dahil olan Le, bir röportajda Valve projelerinden söz etti. 
 
    Minh Le'ye röportaj sırasında Half Life 3 ve Left 4 Dead 3'ten bazı sorular soruldu. Half Life 3 sorusuna Le, "Artık bu bilinen bir şey. Evet Valve bazı şeylerin üzerinde çalışıyor. Half Life evrenine ait bazı konsept çalışmalarını görmüştüm. Ama açıkça konuşmak gerekirse gördüklerim büyük haber değeri taşımıyor. Yani demek istediğim, 'Evet Half Life 3'ü geliştiriyorlar' desem sürpriz yapmış olmam." cevabını verdi.
 
    Left 4 Dead 3 için ise Minh Le, "Yeni Left 4 Dead konusunda çok heyecanlıyım. Oyunu gördüm ve harika görünüyordu. İlk oyunların büyük hayranıyım çünkü oyun endüstrisini değiştiren projelerden birisi olduğunu düşünüyorum. " açıklamalarını yaptı.
 
    Uzun lafın kısası Minh Le, röportaj sırasında hem Half Life 3, hem de Left 4 Dead 3 projelerinin geliştirilmekte olduğunu ve güzel göründüklerini söylemiş. Ama bu projelerin son durumu nedir bilemeyiz tabii.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler