"Crackdown 2'de Ekranınız 1000 Düşman ile Dolacak"

14.04.2010 22:13 Levent Polater

 

crackdown2

 
    Ruffian, yapım aşamasındaki Crackdown 2 ile ilgili çarpıcı sözler sarfetti. Crackdown 2'de ekranımızda aynı anda "binlerce düşman" görünebileceğini ve oyunun multiplayer kısmının "çılgınca" olacağı belirtiliyor.  
 
     Baş yapımcı Peter Connelly, Pacific City'de gece ve gündüz farklılıklarıyla ilgili konuştu:
 
    "Pacific City'de gece olunca heryer deliler ve ucubelerle dolarken, gündüzleri ise The Agency'ye karşı birleşen sivil ve çete kalıntılarından oluşan The Cell örgütü ile kapışacaksınız." 
 
    “Yani epey bir düşman birliğiyle karşılaşacaksınız. Gece olunca ekranınızda binlerce karakter olacak, önünüze geleni öldürebileceksiniz."

    “Oyuna 4 kişilik co-op modu ekledik, böylelikle geçen seferkinden 2 kat daha çok eğlenebileceksiniz. Ayrıca 16 kişilik multiplayer moduna da sahibiz... daha çok çılgınlık, kaos ve eğlence." 
 

     Connely ayrıca Crackdown 2'nin ilk oyuna göre daha derin bir görev yapısına sahip olacağını vurguladı. ESRB'den yetişkin damgası yiyen Crackdown 2, Temmuz ayında Xbox 360'a çıkacak. Oyun ile ilgili en çok bilginin E3'de ortaya çıkması bekleniyor, şimdiden E3 için sabırsızlanıyoruz.

 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crackdown 2 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Ruffian Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 10 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 10 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 11 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 11 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 12 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler