Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Bu Kez Switch için Listelendi

17.10.2017 03:06 Gazali Çetinkaya

 
   Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Keymailer websitesinde Switch için listelendi. Keymailer, inceleme kodları için YouTube ve Twitch içerik üreticileri ile oyun yayıncıları ve geliştiricileri arasındaki bağlantıyı sağlayan bir firma.
 
   Bundan öncesinde, Crash Bandicoot N.Sane Trilogy Macar perakendeci SuperGamer tarafından Xbox One için listelenmişti ve oyunun kayıt/yükleme ekranlarından sorumlu olan Kara Zisa Crash Bandicoot N.Sane Trilogy için bir video paylaşmıştı ve bu videoda Xbox kontrolcüsünün tuşları yer alıyordu. Ayrıca PlayStation İrlanda resmi twitter hesabı da oyunun "ilk olarak" PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro'ya geleceğini belirtmişti.
 
   Activision ve geliştirici Vicarious Visions ise halen oyunun PlayStation 4 dışındaki platformlara da geleceğini açıklamış değil.

   Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 30 Haziran 2017'de PlayStation 4 için çıktı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Platformlar: PS4 Geliştirici: Vicarious Visions Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 30 Haziran 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler