Creative Assembly, Alien Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Yeni bir AvP oyunu olabilir.
12.05.2011 15:56 Ersin Kılıç


     E3'ün yaklaşması ile beraber duyuru ve dedikodular da artmaya devam ediyor. Son haber ise Total War ile hatırlayacağınız Creative Assembly'den geldi.
 
     İngiltere'de faliyet gösteren Creative Assembly'nin buradaki stüdyosuna bir ziyarete gittiğini belirten Kültür ve Endüstri Bakanı Ed Vaizey, kendi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile firmanın yeni bir Alien oyunu üzerinde çalıştığını dile getirmiş.
 
     Konsollar için geliştirildiği belirtilen bu oyun için firmanın İngiltere'nin West Sussex bölgesinde 10.000 metre karelik bir stüdyoda çalıştığı da gelen bilgiler arasında. Oyunun duyurusu ise E3 fuarında gelebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens vs. Predator Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Sega Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler