Creative Assembly Ekibinin Yeni Bir Bilim Kurgu Oyunu Geliştirdiği Bildirildi

21.06.2022 13:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Alien: Isolation ve Total War: Warhammer serileriyle bilinen Creative Assembly ekibinin yeni bir bilim kurgu macera oyunu geliştirdiği bildirildi. Video oyun dergisi Edge Magazine'in son sayısında, yaratıcı yönetmen Alistair Hope yeni bir birinci şahıs bilim kurgu oyununun geliştirildiğini belirtti.
 
Baş ürün sorumlusu Rob Bartholomew tarafından da açıklandığı gibi bu oyu yepyeni bir IP olacak. Bartholomew ek olarak şunları söyledi: "Bu bizim için yeni IP olacak ve yeni bir dünyayı oyunculara sunacak. Oyun üzerinde titizlikle çalışıyoruz ve gerçekten ilgi çekici bir şeyler çıkarmak istiyoruz."
 
Oyun hakkında daha fazla bilgi sunulmadı ancak şu anda geliştirilme aşamasında olduğu biliniyor. Yakın zamanda bilim kurgu macerası hakkında yeni bilgilerin geleceği ön görülüyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler