Crimson Desert, Black Myth: Wukong ve Stalker 2 Gamescom 2023'te Yer Alacak

17.08.2023 16:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Crimson Desert, Black Myth: Wukong ve STALKER 2, Gamescom 2023 fuarında yer alacak. Birçok oyunun yer alacağı bu etkinlikte bir süredir sessizliğe bürünen oyunlardan yeni haberler bizlere aktarılacak.
 
Gamescom 2023 fuarı birçok kişi tarafından bekleniyor
 
 
 
Yakın zamanda gerçekleştirilecek olan Gamescom 2023 fuarı daha çok mevcut oyunların yeni bakışlarına ve güncellemelerine odaklanacak. Geoff Keighley tarafından sunulacak canlı yayın etkinliğinde yeni projeler de duyurulacak ancak bunlar azınlıkta kalacak.
 
Birçok oyunun yer alacağı fuarda Crimson Desert, Black Myth: Wukong ve Stalker 2 oyunlarının bir hayli bekleyeni bulunuyor. Pearl Abyss'in CEO'su Jin-Young Heo, Crimson Desert ile ilgili olarak yeni bir oynanış fragmanının yayınlanacağını belirtiyor. Crimson Desert'ı en son 2021'de görmüştük.
 
Diğer taraftan bir süredir sessizliğe Stalker 2 için sadece yeni bir fragman değil aynı zamanda oynanabilir bir demo sunulacak. Bu demo fuara özel olacak. GSC GameWorld tarafından geliştirilen oyun birçok kişi tarafından bekleniyor.
 
Son olarak Black Myth: Wukong ise açılış gecesi etkinliğinde yer bulacak. 22 Ağustos tarihinde başlayacak olan açılış gecesinde oyun için yeni bir demonun ve görüntülerin sunulacağı belirtiliyor. Unreal Engine 5 ile geliştirilen oyun dikkatleri üzerine çekiyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gamescom 2022 Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Etkinlik Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler