Geoff Keighley, Gamescom 2023'te Duyurulacak Yeni Projelerin Azınlıkta Olduğunu Söyledi

15.08.2023 19:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Geoff Keighley tarafından sunulacak Gamescom 2023 canlı yayın etkinliği için yeni detaylar ortaya çıktı. Keighley tarafından belirtildiği üzere etkinlik kapsamında duyurulacak yeni projeler azınlıkta olacak. Yani etkinlik daha çok mevcut oyunların güncellemelerine, yeni detaylarına ve fragmanlarına odaklanacak. 
 
Gamescom 2023 fuarı için geri sayım başladı
 
 
 
22 Ağustos'ta başlayacak etkinlik öncesi VGC'ye konuşan sunucu ve yapımcı Geoff Keighley izleyicilerin çoğunlukla önümüzdeki 12 ay içinde piyasaya sürülmesi planlanan oyunlarla karşılaşacağını açıkladı. Bu kapsamda oyunlarla ilgili yeni güncellemelerin beklenmesi gerektiğini vurguladı. Keighley, "Alan Wake 2 ve Black Myth Wukong gibi yakında oyunculara sunulacak birçok oyuna yeni bakışların atılacağını aktardı.
 
23 -27 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Gamescom 2023 fuarının açılış gecesi etkinliği 22 Ağustos'ta başlayacak. Öte yandan geçen yılki etkinlik iki saatten biraz daha fazla sürdü ve 35'ten fazla oyunu izleyenlere aktarıldı. 
 
Bu yılki etkinlik için de bekleyenler bir hayli heyecanlı. Umuyoruz ki beklentileri karşılayacak haberler ve projeler izleyenlere aktarılsın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gamescom 2022 Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Etkinlik Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler