CrossfireX'in Çıkış Tarihi Açıklandı

12.12.2021 18:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Smilegate, CrossfireX'in 10 Şubat 2022'de Xbox Series ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu. CrossfireX, birden fazla heyecan verici oyun modunu, benzersiz karakterleri ve sinematik görselleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunacak.
 
Farklı beceri seviyelerine ve ilgi alanlarına sahip tüm oyuncular için erişilebilir olan klasik ve yenilikçi çok oyunculu modlara adımınızı atın ve Global Risk veya Black List paralı asker birliklerinden birine katılın.
 
Savaşın her iki tarafından anlatılan aksiyon hikayeleri dizisiyle oyuncuları Crossfire dünyasıyla tanıştıran sürükleyici ve sinematik tek oyunculu deneyimde, Global Risk ile Black List paralı asker birlikleri arasında küresel savaş kızışıyor. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
CrossfireX Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Smilegate Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler