"Crysis 1'den Beridir X 720 ve PS4'ü Bekliyoruz."

CryEngine 3, günümüz oyun motorları arasında saygın bir yere sahip.
20.04.2011 17:58 Levent Polater

 
    Crytek CEO'su Cevat Yerli, ortalığı kızıştıracak açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Crytek'in uzun zamandan beridir yeni nesil konsollara hazır olduğunu dile getiren Yerli, yeni konsolların çıkışının çok yakın olduğunu da sözlerine eklemiş.
 
     "Yeni nesli ve içeriğinin nasıl olacağını bir kaç yıldır düşünüyoruz, o yüzden CryEngine 3 ile ilgili her şeyi yaparken bir yandan da gözümüz gelecekte çıkacak olan konsol mimari yapılarındaydı."

    "Yeni nesil konsolları Crysis 1'den beridir bekliyoruz, o zamanlar yarattığımız çıtası yüksek PC özellikleri, yeni nesil konsollarda standart olacak, buna inanıyoruz."

    Crytek de artık yeni nesil konsolların çıkmasını istiyor. Bu durumdan yakınan son firma ise DICE olmuştu. Battlefield 3'ü PC platformunda şekillendirip konsollara port edecek olan firma, günümüz konsollarının sınırlı hafıza ve işlemci gücünden yakınıyordu. Cevat Yerli de daha fazlasını istiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 82 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler