Crysis 2, GTX 580 Yüzünden Ertelenebilir

07.11.2010 16:46 Ersin Kılıç


 
     Oyunlar arasındaki rekabetin yanı sıra özellikle PC platformunda ATI ve NVidia firmalarının rekabeti de son sürat devam ediyor. ATI'nin HD 6900 serisinden sonra büyük bir atılım yapmaya hazırlanan NVidia, özellikle GTX 580 model kartları ile yarışta bir adım öne çıkmayı hedefliyor. Direct X11'deki mükemmel performansı ile dikkat çeken GTX 580'in önümüzdeki günlerde tam anlamıyla açığa çıkması bekleniyor. Hatta bu konuda kartın 8 Kasım'da lanse edilebileceği de belirtilmişti.
 
      Konuyu fazla dallandırmadan asıl meseleye gelelim. Hal böyle olunca Crysis 2'nin PC performansında da GTX 580'nin yeri oldukça önemli oldu. Henüz tam çıkış tarihi açıklanmayan GTX 580'in Crysis 2'nin ertelenme sebebi olabileceği belirtiliyor. 
 
     Nvidia firmasının EA Games'e yapacağı büyük bir yatırım ile "En iyi performans" ibaresini alabilir. Bu bağlamda EA Games'in de karşılık olarak kısa bir süreliğine de olsa Crysis 2'yi erteleyebileceği belirtilmiş. Kartın piyasaya çıkması ve yaygınlaşmasının yanı sıra "En iyi performans" ibaresini de alabilmesi için GTX 580'e göre bazı düzenlemelerin yapılması gerekebilir.
 
     Zaten bir kez ertelenerek 25 Mart 2011 tarihi verilen Crysis 2 için bakalım ikinci bir erteleme haberi daha gelecek mi? Gelirse de bu GTX580 yüzünden mi olacak?
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 3 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 3 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 5 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler