Crysis 2 Maximum Edition, PlayStation Store'da

19.07.2012 11:53 Talha Aynacı

 
   PlayStation Store için yapılan son güncelleme ile birlikte önemli oyunlar ve DLC içerikleri dijital olarak satışa sunuldu. Oyunlarımızdan ilki Crysis 2 Maximum Edition. Bu sürümde Crysis 2 yanı sıra Retaliation ve Decimation paketleri de yer alıyor. Oyun, Avrupa mağazasında 29.99 euro, Amerika mağazasında 23.99 dolar fiyatıyla satışta.
 
   Nintendo Wii için çıkmış olan iki on-rail shooter tarzı Resident Evil oyunu, Umbrella Chronicles ve Darkside Chronicles oyunları da mağazadaki yerini aldı. HD uyarlama ve Move desteğine sahip oyun 14.99 euro/ 11.99 dolar fiyatıyla satışta. Ayrıca NASCAR 2011  9.99 euro / 7.99 dolar fiyat etiketiyle dijital markette yer ediyor.
 
   Call of Duty: Modern Warfare 3 için Arctic Recon, U-Turn/Vortec ve Intersection haritaları, Ghost Recon: Future Soldier için Arctic Strike DLC paketi ve Mass Effect 3'ün multiplayer odaklı içeriği Earth bugün içinde PS Store'da karşımıza çıkacak diğer içerikler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler