"Crysis 3, Crysis'in Adımlarını İzliyor"

20.04.2012 20:27 Beril Sergün


     Ünlü seri Crysis'in yenisi olacak olan Crysis 3 deli gibi beklenirken, konu hakkında bir çok yorum ve detay da gelmeye devam ediyor.
 
     Crytek'in başı Cevat Yerli, Crysis 3'ün, Crysis 2 yerine 2007'de çıkan ilk oyunları Crysis ile daha çok ortak noktasının olacağını söyledi. Cevat Yerli Twitter hesabı üzerinden serinin hayranları ile konuşurken, Crysis 1'i bu kadar popüler yapan şeyi yani açık dünyayı geri getireceklerinin ipuçlarını verdi ancak kesin bir şey söylemedi.
 
     "Crysis 3, oynanış açısından daha çok Crysis 1'e benzeyecek, Crysis 2'ye değil." diyen Cevat Yerli, bakalım bizim için neler hazırlıyor?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 32 Dk önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihini Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler