Hitman 3 Oyun Yönetmeni Mattias Engström Crysis 4 Ekibine Dahil Oldu

04.05.2022 21:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Crytek, bu yılın Ocak ayında Crysis serisinin yeni oyunu Crysis 4 üzerinde çalıştığını duyurdu. Uzun süredir ses çıkmayan seri için bu 4. oyun, yeni nişancı ve aksiyon deneyimini oyunculara sunacak.
 
Crysis 4'ün geliştirilmesi devam ederken IO Interactive'de Hitman 3 üzerinde oyun yönetmeni olarak çalışan Mattias Engström'ten yeni bir haber geldi. Bu doğrultuda Engström, bu sefer Crysis 4 için kolları sıvayacak.
 
Resmi Crysis Twitter hesabından yayınlanan bir gönderide, bu konu hakkında şunlar belirtiliyor: "Bu haftadan itibaren Mattias Engström, Crysis serisinin 4. oyunu üzerinde çalışmaya başlayacak. Oyun yönetmeni olarak Crysis ailesine katıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz."
 
Öte yandan Crytek'in şu anda 25'in üzerinde iş ilanı bulunuyor. Bu kapsamda sanatçı, tasarımcı, programcı, mühendis ve daha fazlası aranıyor. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 19 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 37 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler