"Crysis 3 Yeni Nesil Oyunlar Kadar İyi Görünüyor"

PS4'ün çıkış oyunlarından biri Killzone 4 olursa, bunun anlamı Crysis 3 düzeyinde görsel sunacağı mı?
08.02.2013 22:25 Alkan Adakaner


     Henüz Microsoft ve Sony'nin yeni nesil konsolları duyurulmadı, ama görsel yönden oldukça iyi olmasını beklediğimiz bu konsollara göndermeler yapılmaya devam ediliyor. Böyle bir gönderme Cevat Yerli tarafından da yapıldı. Cevat Yerli, Crysis 3'ün grafikleri hakkında şunu söyledi:
 
     "Gerçekten de insanların yeni nesil konsolların diğer firmalar tarafından yapılan çıkış oyunlarının Crysis 3'ten çok da farklı olmadığını gördüklerinde afallayacaklarını düşünüyorum. Bu nesildeki Crytek projeleri genel olarak zamanın ilerisindedir." 
 
    Crysis 3'ün yağmur ormanları gibi kendine özel görsel kimliğinin olduğunu söyleyen Cevat Yerli, grafikler konusunda bu oyuna oldukça fazla güveniyor. Bakalım oyun çıkınca görsel yönden ne kadar iyi olduğunu göreceğiz. Tabi karşılaştırma yapmak için yeni nesli beklemek de şart.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 21 Dk önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 1 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 1 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler