Crysis Remastered Switch Versiyonundan Oynanış Videosu Yayınlandı, Çözünürlük Detaylandırıldı

22.07.2020 10:05 Gazali Çetinkaya

 
Crytek, Crysis Remastered'ın Switch versiyonundan 30 dakika uzunluğunda oynanış videosu yayınladı ve çözünürlük bilgilerini paylaştı.
 
Switch versiyonu hem TV modunda hem de taşınabilir modda dinamik çözünürlük kullanacak. TV modunda 720-900p ve taşınabilir modda 540-720p çalışacak. 
 
Oyun Switch'te FXAA, dinamik bitki örtüsü, geliştirilmiş ışıklandırma, yıkılabilir ortamlar, global illumination, alan derinliği, motion blur efekti ve gyro hedef alma gibi teknik özellikler sunacak.

Crysis Remastered, Switch için 23 Temmuz'da çıkacak. Nintendo eShop'ta $29.99 fiyattan on siparişte. PlayStation 4, Xbox One ve PC versiyonlarının daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 1 Remastered Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Crytek Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler