Crysis'in Xbox 360 Sürümünden Oynanış Videosu

Crysis'in konsollarda da yüksek ilgi görmesi bekleniyor
24.09.2011 18:03 Alkan Adakaner


     Crysis'in CryEngine 3 kullanılarak konsollar için piyasaya sürüleceğinin açıklanması bu platformların sahipleri için gerçekten sevindirici bir haberdi. Böylece Playstation 3 ve Xbox 360 oyuncuları da oyunun hikayesini daha iyi anlayabilecek.
 
     Şu ana kadar bir trailer'ı ve ekran görüntüleri ile karşılaştığımız oyunun konsol sürümüne ait ilk oynanış videosu da yayınlandı. Crysis'in Xbox 360 sürümüne ait olan bu videoda oyunun başarılı bir şekilde konsollara uyarlandığını görüyoruz.
 
    Crysis 2'deki Nanosuit'in özellikleri, yeni efektler ve 3D desteği ile konsollar için yeniden tasarlanan oyun 4 Ekim'de Xbox Live'da 1600 puana, Playstation Network'te 20 dolara satılacak.
 

[DHVIDEO=3260]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis Remastered Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek GmbH Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler