Crystal Dynamics 2 Yeni Proje Üzerinde Çalışıyor

02.03.2010 20:05 Alkan Adakaner


 
 
     Oyun dünyasının tecrübeli geliştiricilerinden Crystal Dynamics, iki proje üzerinde çalışmalarına devam ediyor.
 
     Firmanın başkanı Darrell Gallagher tarafından yapılan açıklamada Square-Enix ile amaçlarını gerçekleştirmek için beraber çalıştıkları belirtildi.
 
     Tomb Raider serisinin yeni geliştiricisi olan Crystal Dynamics, aynı zamanda Legacy of Kain (Soul Reaver ve Blood Omen) serisinin de yapımcısı olması nedeniyle yeni projesi merakla bekleniyor.
 
      Firmanın uzun zamandır yeni bir Tomb Raider oyunu üzerinde çalıştığı daha önce açıklanmıştı, diğer projenin ise ne olacağı ile ilgili herhangi bir bilgi yok.
 
     Bakalım Crystal Dynamics oyun dünyasının en derin konuya sahip oyun serilerinden birisi olan Legacy of Kain'i döndürme kararı verecek mi?
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 2 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 4 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler