Crystal Dynamics: Yeni Tomb Raider,Uncharted Değil

13.06.2012 17:29 Talha Aynacı

 
   Yapımcı Crystal Dynamics patronu Darell Gallagher, yeni Tomb Raider oyununun, Naughty Dog'un Uncharted serisi ile mukayese edilmemesi gerektiği görüşünde. Bir röportajda söz alan Gallagher, oynandığında iki oyun arasındaki farklılıkları hissedeceğimizi ve ufak  detaylarıyla her oyunun kendine has yapısının ortaya çıkacağı görüşünde:
 
"Pekala, doğal olarak her iki oyunda aksiyon-macera türü oyunlar ve elbette bazı mukayeseler olacak. Bunu kabullenebileceğimizi sanmıyorum. Açıkca görünen o ki; Uncharted serisinin ağır bir şekilde eski Tomb Raider oyunlarından esinlendiği şeyler var. Öyleyse, ortada yine bir ikilem olacak. Sanırım oyunun tamamını size gösterdiğimizde, siz bu deneyimi kendiniz yaşayıp oyunu bitirdiğinizde iki oyun arasındaki pek çok farklı noktada değişiklikler olduğunu göreceksiniz."
 
   Tüm bu açıklamaların yanı sıra, Crystal Dynamics patronu belki aksiyon konusunda benzerlik gösterebileceğini, ancak hikaye işleyişinden tutunda ana karakterine kadar daha koyu tonlu ve derin bir işleyişin Tomb Raider bekleyenlerini saracağını haber ediyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 3 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 4 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler