Crytek: CryEngine 3, Unreal Engine 4 Kadar İyi

15.06.2012 10:53 Talha Aynacı


   Bir internet istesiyle yaptığı röportajda Unreal Engine 4 hakkında konuşan Cevat Yerli, kendi oyun motorlarının 3 yıl öncesinden yeni nesile hazır olarak çıkış yaptığını belirtti:
 
"Söyleyebileceğim tek şey; CryEngine 3 zaten Unreal Engine 4'ün kalitesini sunacak seviyede. 3 yıldır varolan bir motor. 3 yıl öncesine dönüp GDC videolarına göz gezdirim. Orada ortaya koyduğumuz şeyler Unreal Engine 4'ün gösterdiklerinde farksız değil. Dediğimiz gibi, CryEngine 3 bir sonraki nesile 3 yıldır hazır. İnsanların bugün 'yeni nesil' teknolojisi olarak adlandırdıkları şey, bizim 3 yıl önce gördüğümüz bir seviye. Zaten GPU render'a, Crysis 2'den beri tesselation'a ve DX11 desteğine sahibiz. Tekno demolardan yola çıkarak değil, mevcut oyunlarımızda bu teknolojileri kullandığımıza dayanarak konuşuyorum." dedi.
 
   Crytek şu sıralar Crysis 3 ve Homefront 2 oyunları için EA ile ortak bir çalışma içerisinde. Yerli kardeşler ayrıca free-to-play bir oyun olan Warface üzerinde de ehemmiyetle yapıma devam ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler